Fragt fra 29,- Fri fragt over 499,-

Quilts of Denmark

Kategorier
Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Quilts Of Demnark

Nedenfor kan i læse mere om de fantastiske dansk producerede  baby og junior dyner og puder fra Quilts of denmark.

DOWNAFRESH® greenLine

Dyner og puder med naturfyld kan mærkes med Downafresh greenLine-mærket. Dun og fjer er et rent naturligt materiale, der stammer fra en bæredygtig produktionsproces. Varemærkevariationen Downafresh greenLine betyder, at fyldet i produkter der er mærket med dette varemærke er blevet behandlet i henhold til økologiske kriterier.

Hvad betyder det?

Dun og fjer er et naturprodukt. På grund af deres naturlige egenskaber har de en enestående varmeisolerende virkning og er perfekt som fyld i dyner og puder. De holder den sovende person varm med meget lidt vægt. Dun og fjer er ikke produceret industrielt, men er et rent naturmateriale. De gør ikke skade på miljøet og kan let genanvendes. De vaskes grundigt med vand og tørres ved temperaturer på mindst 100°C for at opfylde de hygiejniske krav, der er defineret i den europæiske standard EN 12935. Under bearbejdningen af ​​disse fjer og dun, er der kun anvendt rengøringsmidler for at bevare de naturlige egenskaber i fyldet. Producenter der anvender Downafresh greenLine er forpligtet til at få deres produkter regelmæssigt testet hos et uafhængigt testlaboratorium for at kontrollere, om kravene til hygiejne, renlighed og miljøvenlighed er opfyldt. www.downafresh.com

Etiske standarder

Miljøvenlighed, dyrevelfærd og god etik er værdier, som vi aldrig går på kompromis med, og de udgør et fast fundament i alle led af vores produktion. Alle vores produkter er baseret på naturmaterialer som bomuld, dun og fjer. Vi kunne ikke selv sove godt om natten, hvis ikke vi havde sikret os ordentlige forhold for både dyr, mennesker og natur, som direkte eller indirekte er en del af vores produktionsprocesser.

NorviGroup lægger mange ressourcer i både at sikre kvaliteten af vores produkter, samt at alle led i vores produktion lever op til høje, internationale, etiske standarder. Som medlem af organisationen SEDEX er NorviGroup Denmark faciliteterne i Sydjylland auditeret efter SMETA (Sedex Members Ethical Training Audit) systemet. Auditten gennemføres hvert tredje år af en uafhængig tredjepart. Vi forventer desuden, at vores leverandører underkaster sig samme SMETA audit, eller tilsvarende fra BSCI (Business Social Compliance Initiave). Som forhandler eller forbruger af vores produkter, kan du derfor være forvisset om at produktionen og hele leverandørkæden opererer på etisk forsvarlig vis.

DYREVELFÆRD

Vi tager skarp afstand for al dyremishandling. Herunder plukning af dun og fjer fra levende dyr. Vi mener at vanrøgt af dyr bør bekæmpes på alle niveauer og lægger mange ressourcer i at sikre velfærden for de fugle, vores fjer og dun kommer fra. Alle vores dunprodukter er certificeret af DOWNAFRESH®/DAUNASAN®, som er garant for et auditeret sporingssystem af dunfyldet og din garanti for, at det overholder al gældende lovgivning om dyrevelfærd og etik.

DOWNPASS 2017

DOWNPASS 2017 er en kvalitetskontrol, som samtidig dokumenterer, at dun og fjer fra vandfugle som ænder og gæs, der bruges til fyldmateriale i tøj, outdoor equipment og dyner og puder, er fremskaffet på etisk forsvarlig vis. Vi var de første i Danmark, der fik denne certificering.

  1. Vi anvender ikke dun og fjer der er plukket fra levende dyr
  2. Vi anvender ikke dun og fjer fra fois gras (tvangsfodrede) gæs
  3. Vi dokumenterer fuld sporbarhed og monitorerer opdrætterne

Vælg altid dyner og puder med Downpass logoet – så kan du også sove godt om natten.

GRØN ENERGI

Vi anvender GRØN energi i hele produktionen i Vamdrup og på vores lagerfaciliter i Hammelev. Det betyder meget for os, at vi har en bæredygtig forretning, der bidrager til et sundere miljø – ikke mindst for de kommende generationer.

Vi arbejder konstant med optimering af vores produktionsanlæg, således at vi kan minimere forbruget af vand og strøm til rensning og forarbejdning af dun og fjer.

Shopping Cart
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.