Fragt fra 29,- Fri fragt over 499,-

Sebra

Kategorier

Viser 1–32 af 81 resultater

Pris
Pris

Dansk design

Sebra er et dansk mærke som blev grundlagt i 2004. De er kendetegnet ved deres enkle skandinaviske design, høje kvalitet og sans for detaljer. Hos Legekammeraten finder du mange af Sebras lækre produkter indenfor bl.a. legetøj, sengetøj, service og boligindretning. Sebras farver og univers passer ind i indretningen i de fleste moderne hjem, og deres produkter er et sikkert hit hos stilbevidste forældre.

Indretning af baby- og børneværelset

Der er mange ting at tage hensyn til, når du skal indrette babyværelset. Med det lækre interiør fra Sebra, kan du indrette et roligt og trygt miljø for din baby, som samtidig er en fryd for øjet. Skab et dejligt og trygt sovemiljø omkring din babys seng med en dejlig Sebra sengehimmel og en Sebra uro som prikken over i.

Legetøj fra Sebra

Sebra har fokus på sikkerhed, funktionalitet og kvalitet. Det skinner i særdeleshed igennem i deres legetøj. Flere af Sebras produkter er håndlavede, og der er tænkt over hver en detalje. Se bl.a. det super skønne aktivitetstæppe med mange spændende detaljer. Sebra har meget lækkert aktivitetslegetøj til mange timers leg for din tumling. Til de lidt ældre børn er der fuld smæk på rollelegen. Skal der leges med dukker er Sebras populære dukkevogn et sikkert hit. Men også når der skal serveres mad for mor og far har Sebra er bredt sortiment af skøn legemad i træ.

Tekstiler i 100% økologisk bomuld

Sebras tekstiler er i 100% økologisk bomuld og mange af produkterne GOTS-certificeret. Produkter som er mærket med GOTS lever op til en række standarter, som sikrer forbrugerne et økologisk og bæredygtigt produkt. Læs mere om GOTS-certificering her.

Shopping Cart
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.